Daphne Hasselaar


Hallo,

 

Mijn naam is Daphne en naast instructrice doe ik ook veel aan de organisatie van de Paardesprong. Je kan hierbij denken aan evenementen en wedstrijden, maar ook een stukje communicatie. Van jongs af aan ben ik al bezig met paarden. Op mijn vijfde ben ik begonnen met het rijden op de shetlanders. Ik was meteen verkocht en ben ook niet meer gestopt met rijden. Ik wist dan al vrij snel dat ik hier verder mee wilde.

In 2008 kwam ik voor het eerst bij De Paardesprong. Voor mij voelde het meteen als thuiskomen, iets wat wij ook graag aan onze klanten willen overbrengen. Toen ik 14 was ben ik begonnen met de weekendstaldienst en ben vanaf daar alleen maar verder in het bedrijf gegroeid.

In 2018 heb ik dan ook de 2 jarige opleiding Paardenhouderij en -sport niveau 4 afgerond en heb ik mijn diploma voor aspirant instructeur behaald en ben sindsdien ook gaan lesgeven. Daarnaast was ik begonnen met de HBO opleiding equine sports and business, maar heb destijds de keuze gemaakt om te stoppen met studeren en full time (samen met m'n vriend Sander) hier op de manege aan de slag te gaan.

Op dit moment werk ik al bijna 10 jaar op de manege en ik geniet er elke dag van om iedereen met plezier te leren paardrijden.
Ik hoop ook jou snel te zien bij De Paardesprong!

 

Groetjes Daphne