Agenda


Hieronder staan alle activiteiten en evenementen, die in de komende periode plaats zullen vinden bij de Paardesprong. Wilt u zich opgeven voor een van onze activiteiten? Dan kan dat door op de bijbehorende afbeelding te klikken. 

Voor alle activiteiten geldt minimaal een week van te voren afmelden anders blijft het inschrijfgeld verschuldigd, mits anders staat aangegeven.

FNRS wedstrijden

De komende maanden staan er weer een aantal FNRS wedstrijden op de planning! We hebben maar beperkt plekken dus zorg dat je er op tijd bij bent! Houdt er rekening mee dat je eerst maar voor 1 wedstrijd mag opgeven van de 3. Op 1 september mag je je voor een 2e wedstrijd opgeven indien er nog plek is.

Je kunt je zoals gewoonlijk opgeven voor de klasse F1 t/m F20, denk eraan dat bij de even klasse t/m F12 er theorie gedaan moet worden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in via onderstaande link. Wil je meer informatie over de FNRS wedstrijd? Ga dan naar FNRS informatie of neem even contact met ons op. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij je instructeur.

LET OP, je moet zorgen voor een eigen voorlezer! Dit mag een vriendin zijn, je vader, je moeder, je oma, dat maakt dus niet uit. Als je hier vragen over hebt, laat het weten!

Kosten: €13,50 p.p.

En €12,- voor een EP

Afmelden moet min. 1 week van te voren anders blijft het startgeld verschuldigd!

Lees meer »

FNRS Finale +BBQ

Op zaterdag 1 juli zal de finale wedstrijd plaatsvinden van de FNRS. Na de vele selectiewedstrijden zullen degenen met de beste rankingspunten hieraan deel mogen nemen. Wie dit zijn staat nu online! (zie hier) Tijdens deze wedstrijd strijden alle finale deelnemers tegen elkaar om de kampioenstitel van 2022. Ben je niet geselecteerd? Niet getreurd, iedereen is van harte welkom om te komen kijken en de andere aan te moedigen.

Daarnaast is er nog aansluitend aan de FNRS finale een gezellige BBQ (+- 19.00). Naast vers vlees zijn er ook diverse salades en lekker stokbrood, allemaal verzorgd door Kaldenberg slagerijen. Ben je vegetarisch of andere vragen? Overleg dan even naar de mogelijkheden (prijs kan afwijken).

Iedereen is namelijk van harte welkom! Dus niet alleen de deelnemers van de finale, maar ook de rest van onze manege ruiters. Daarnaast mag je ook broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes uitnodigen om gezellig mee te komen eten, te genieten van onze leuke carrousel en voltige demo en de finalisten aan te moedigen.

Het beloofd een gezellige dag te worden die je niet wilt missen!

Opgeven en betalen voor de BBQ kan aan de bar t/m 18 juni. Ook kan je je via de website opgeven, maar dien je alsnog voor 18 juni bij de bar te hebben betaald i.v.m. bestellen. Ben je toch van gedachte veranderd dan kan je je t/m 18  juni nog afmelden.

Kosten bedragen €14,00 p.p. en ben je 12 jaar of jonger dan kost het €11,50. (excl. drankjes)

 

Lees meer »

Pas de Deux wedstrijd!

Op zaterdag 3 juni is er een Pas de Deux wedstrijd. Dit is een onderlinge wedstrijd waarbij je met z’n tweeën een dressuurproef gaat rijden op muziek! Je mag dan ook zelf de muziek en outfit uitkiezen waarmee je gaat rijden.

Onderaan de pagina is het document met de drie verschillende proeven te vinden die je kan downloaden.  Je kan er dan voor kiezen om één van deze proeven samen te gaan rijden. Wil je graag oefenen? Dan is het mogelijk om op zondag (of op zaterdag of maandag in overleg) een keer een pony/paard te huren of een pr. les te boeken.

Lijkt het je leuk om samen mee te doen? Dan kan je, je via onderstaande button aanmelden. Heb je vragen of hulp nodig? Dan kan je bij Daphne terecht.

PS. Je mag je eerst maar 1 keer opgeven. Wil je toch nog een keer meedoen met iemand anders dan graag eerst even overleggen!

Kosten: 13,50 p.p. (12,- eigen paard)

Afmelden min. 2 weken van te voren! anders blijft het startgeld verschuldig.

Lees meer »

KNHS outdoor Wedstrijden!

Outdoor KNHS (basissport) wedstrijd  B t/m ZZL paarden en pony's.

De proeven worden gereden op een eb- en vloedbodem op een rustige locatie. Onze buitenbaan is 42x80m en wordt verdeeld in 2 wedstrijdringen en 1 losrijring.

Contact persoon KNHS wedstrijd:
Marina Burgers

Mobiel: +31614297689

E-mail:marinaburger@hetnet.nl

Lees meer »

Ruiterkampen 2023 Zomer

In de zomervakantie zijn er weer diverse kampen voor jong EN oud          

We hebben dit jaar 4 verschillende kampen, waaronder de 2 daags voor de jongere en minder ervaren ruiters onder ons. Het 3-daags voor de jonge maar iets meer ervaren ruiters en het tienerkamp voor de gevorderde ruiters.

Ook gaan we dit jaar een nieuwe poging wagen om een volwassenen kamp te organiseren, voor dit kamp hoef je niet (heel goed) te kunnen paardrijden, het gaat puur om de gezelligheid. Wat we allemaal gaan doen, is niet alleen aan ons om te bepalen we horen ook graag leuke ingevingen van de deelnemers.

We kunnen nog niet alles verklappen wat we gaan doen, maar één ding is zeker we gaan elke dag paardrijden! Zo, kunnen we gaan springen, voltigeren en met mooi weer lekker naar buiten. 
Naast het rijden gaan we natuurlijk nog veel meer leuke en leerzame activiteiten doen! Doe jij gezellig mee? 

Voor meer informatie kan je bij Daphne terecht of mailen naar daphne@nextone.nl.

 

Lees meer »

FNRS Selectiewedstrijden 2023!

Aankomend jaar hebben we weer een aantal FNRS wedstrijden gepland staan. Net als vorig jaar zijn deze wedstrijden voor de selectie om kampioen te worden van 2023. Dit houdt in dat er meerdere wedstrijden gereden worden en de ruiters die dan het “beste” hebben gereden, mogen dan meedoen met een finale wedstrijd in juli. Er staan een aantal wedstrijden gepland in de aankomende maanden. Namelijk op: zaterdag 28 januari, zaterdag 18 februari (carnaval special), zaterdag 11 maart, deze data staan al vast, 12 maart is hier extra aan toegevoegd. De overige data zijn nog een concept (zaterdag 8 april, zondag 21 mei).  

Om kans te maken voor een plaatsing in de finale op zaterdag 1 juli, dien je tenminste aan 2 wedstrijden mee te doen. Heb je de mogelijkheid om een derde keer mee te doen, dan tellen de 2 best gereden proeven van de 3. Doe je een een 4e of zelfs een 5e wedstrijd mee dan tellen deze als reguliere wedstrijden en niet voor de selectie. Om iedereen een eerlijkere kans te geven hangen we niet alle lijsten tegelijk op. Lees dan ook goed de voorwaarden die op de lijsten staan! (bij 3 lijsten mag je voor 2 wedstrijden opgeven en na de aangegeven datum de derde, bij 2 lijsten mag je je voor 1 opgeven en na de aangegeven datum voor de tweede).

Rij je met je eigen paard mee, dan kan je geselecteerd worden voor de finale (mits voldoende deelnemers in de groep tijdens de wedstrijden). Maar je rijdt dan niet mee voor de prijzen.

 

Je kunt je zoals gewoonlijk opgeven voor de klasse F1 t/m F20, denk eraan dat bij de even klasse t/m F12 er theorie gedaan moet worden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in via onderstaande link. Wil je meer informatie over de FNRS wedstrijd? Ga dan naar FNRS informatie of neem even contact met ons op. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij je instructeur.

LET OP, vanaf januari beginnen we met de vernieuwde proeven van 2022 (in januari beginnen we met proef A) je moet zorgen voor een eigen voorlezer! Dit mag een vriendin zijn, je vader, je moeder, je oma, dat maakt dus niet uit. Als je hier vragen over hebt, laat het weten!

Kosten: €13,50 p.p.

Lees meer »

KNHS indoor wedstrijden

Indoor KNHS wedstrijd B t/m ZZL paarden en pony's.

Vaak is op de zaterdag middag tot en met de avond klasse B t/m L2

en op de zondag klasse M1 t/m ZZL

Losrijden is tevens indoor in een aparte rijbaan

Lees meer »