Kinderfeestje

Voor de echte paardenliefhebbers en feestbeesten bieden we ook de mogelijkheid om een kinderfeestje te organiseren bij ons op de manege. Hoe lang het feestje gaat duren en wat je allemaal gaat doen kan je zo goed als zelf invullen. Maar wat zeker is, is dat je lekker samen met je vrienden of vriendinnen van de paarden kan gaan genieten. 

Hoe gaat het in z'n werking

De kinderfeestjes doen we vanaf 6 personen tot max. 12. De feestjes kunnen worden gehouden op de zondagen mits er geen andere activiteit plaatsvind. Wil je toch echt liever op een andere dag, dan kan dit wel overlegt worden, maar als er lessen zijn, is dit wat lastiger om in te plannen. Zoals vermeld is het zelf mogelijk om de dag vrijwel helemaal zelf in te vullen (onderstaand de activiteiten die eventueel mogelijk zijn en de bijbehorende prijs per persoon). Als er zelf nog ideeën of verzoeken zijn, dan kan dit altijd overlegd worden.

Het uurtje rijden kan in overleg ook zelf een beetje worden ingevuld, zo kunnen we bijvoorbeeld een kleine obstakeltraining doen of misschien een leuk potje voetballen.

Als je een feestje hebt met allemaal dames/heren die al enige ervaring hebben en je bij ons bekend bent kunnen we eventueel ook een sprongetje doen of een klein rondje naar buiten. 

 

Ben je er al helemaal over uit? Klik dan op onderstaande link en vul het formulier in. Voor vragen mag je altijd Contact met ons opnemen.

 

Activiteit Prijs per persoon
Rijden (1 uur excl. op en afzadelen) de jarige mag aangeven wat hij/zij graag zou willen doen tijdens het rijden en dan kijken wij wat er mogelijk is. €19,00
Tussendoortje (lekkere koek/cake (versiering) + limonade) €3,00
Avondeten (friet + snack + limonade) €8,00
Voltige (1 uur) €11,00
Paard/pony versieren (45min) €5,00
Knutselen; hoefijzer of rozet versieren (30min) €5,50
Spelletje met paard (naast het paard als niet iedereen zelf kan rijden) (+-20min) €3,50
Spelletje zonder paard; bv. estafette/speurtocht (+-20min) €2,00
Een rondje op een groot paard, met groepsfoto (+- 15min) €2,00
Paardenlunch maken (+-10min) €3,00
Rondje mennen (+-45min. excl. op en aftuigen) ps. alleen mogelijk in de zomermaanden (bij lekker weer). €17,50
Andere activiteiten of ideëen zijn in overleg -