Huren/leasen

Huren manegepaard -of pony

Voor de ruiters die wat vaker willen rijden naast hun les, bieden wij de mogelijkheid om op de zondagen een manegepony -of paard te huren. Dan mag je voor jezelf een uur vrij rijden en uiteraard hoort het opzadelen en het na verzorgen er ook bij. Je mag bij ons huren als je een rijniveau hebt wat gelijk staat aan de F4. Dit is om er zeker van te zijn dat de ruiter voldoende ervaring heeft, om zelfstandig en verantwoordelijk met onze paarden om te gaan. Twijfel je of je niveau hoog genoeg is, kan er altijd overlegt worden met je instructeur. 

De kosten voor het huren van een manegepaard -of pony is €13,50-

Leasen manegepaard -of pony

Naast het huren op de zondag is er tijdens de schoolvakanties ook de mogelijkheid om een paard of pony te leasen. Het leasen is 6 dagen lang en is van maandag t/m zaterdag. Dus je mag dan 6x een uur rijden in de week naast je normale les. In je normale les, mag je dan ook (vaak) rijden op je lease pony of paard, zodat je nog een beetje extra kunt oefenen (de les is niet bij de prijs inbegrepen). Al met al is het net of je een eigen pony hebt voor een week. Houdt er rekening mee dat je in de gekozen week, 6x kan rijden. Je kan dus niet als je 1x gemist hebt door omstandigheden, deze bv. 2 weken later inhalen.

Ook voor het leasen geld wel dat je minimaal F4 niveau hebt en van te voren moet er afgesproken worden wanneer je komt rijden, zodat er rekening mee gehouden kan worden, want de paarden moeten naast het leasen nog wel gewoon in de lessen lopen. 

De kosten voor het leasen van een manegepaard -of pony is €70,-