Agenda


Hieronder staan alle activiteiten en evenementen, die in de komende periode plaats zullen vinden bij de Paardesprong. Wilt u zich opgeven voor een van onze activiteiten? Dan kan dat door op de bijbehorende button te klikken. 

Ouder-kind middag

Op zondag 5 maart is er weer een ouder (kind) middag! Gezien het succes van vorig jaar is hij weer terug.

Op deze dag gaan we de rollen een beetje omdraaien, voor veel ouders lijkt het allemaal zo makkelijk, maar dat is het niet en dat gaan we deze middag ervaren. Naast dat je een leuke middag met je kind hebt hebben we er ook een kleine wedstrijd van gemaakt want wie kan er nu beter paardrijden of heeft meer paardenkennis?

Maar wat gaan we nu precies doen? Uiteraard gaan we gezellig in een groepje rijden om mee te beginnen. Daarnaast gaan we de kennis testen door middel van een quiz en een paar leuke opdrachten die allemaal met paarden te maken hebben. Ook hebben we nog een leuk eindspel bedacht. Het team met de meeste punten aan het eind van de middag is de winnaar!

De kosten voor de middag zijn €40,- per combi ouder-kind.

We beginnen om 12.30 en het zal tot ongeveer 16.30 duren.

 

Bij veel animo zal er nog een les worden toegevoegd in de ochtend (van 10.30-11.30). Zo hebben nog meer vaders/moeders de kans om een keer samen te rijden met hun kind en een keer te ervaren of het nou echt zo makkelijk is. Deze gaat door en hier kan ook voor worden opgegeven!

(foto's en videos die worden gemaakt kunnen worden gebruikt voor op social media)

 

Lees meer »

FNRS Selectiewedstrijden 2023!

Aankomend jaar hebben we weer een aantal FNRS wedstrijden gepland staan. Net als vorig jaar zijn deze wedstrijden voor de selectie om kampioen te worden van 2023. Dit houdt in dat er meerdere wedstrijden gereden worden en de ruiters die dan het “beste” hebben gereden, mogen dan meedoen met een finale wedstrijd in juli. Er staan een aantal wedstrijden gepland in de aankomende maanden. Namelijk op: zaterdag 28 januari, zaterdag 18 februari (carnaval special), zaterdag 11 maart, deze data staan al vast, de overige data zijn nog een concept (zondag 16 april, zaterdag 20 mei).  

Om kans te maken voor een plaatsing in de finale op zaterdag 8 juli, dien je tenminste aan 2 wedstrijden mee te doen. Heb je de mogelijkheid om een derde keer mee te doen, dan tellen de 2 best gereden proeven van de 3. Doe je een een 4e of zelfs een 5e wedstrijd mee dan tellen deze als reguliere wedstrijden en niet voor de selectie. Om iedereen een eerlijkere kans te geven hangen we niet alle lijsten tegelijk op. Lees dan ook goed de voorwaarden die op de lijsten staan! (bij 3 lijsten mag je voor 2 wedstrijden opgeven en na de aangegeven datum de derde, bij 2 lijsten mag je je voor 1 opgeven en na de aangegeven datum voor de tweede).

Rij je met je eigen paard mee, dan kan je geselecteerd worden voor de finale (mits voldoende deelnemers in de groep tijdens de wedstrijden). Maar je rijdt dan niet mee voor de prijzen.

 

Je kunt je zoals gewoonlijk opgeven voor de klasse F1 t/m F20, denk eraan dat bij de even klasse t/m F12 er theorie gedaan moet worden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in via onderstaande link. Wil je meer informatie over de FNRS wedstrijd? Ga dan naar FNRS informatie of neem even contact met ons op. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij je instructeur.

LET OP, vanaf januari beginnen we met de vernieuwde proeven van 2022 (in januari beginnen we met proef A) je moet zorgen voor een eigen voorlezer! Dit mag een vriendin zijn, je vader, je moeder, je oma, dat maakt dus niet uit. Als je hier vragen over hebt, laat het weten!

Kosten: €13,50 p.p.

Lees meer »

KNHS indoor wedstrijden

Indoor KNHS wedstrijd B t/m ZZL paarden en pony's.

Vaak is op de zaterdag middag tot en met de avond klasse B t/m L2

en op de zondag klasse M1 t/m ZZL

Losrijden is tevens indoor in een aparte rijbaan

Lees meer »