Zomer rooster 2024

De zomervakantie komt al aardig dichtbij, ook wij zullen 2 weken (les) dicht gaan. In week 30 en 31 (22 juli t/m 4 augustus) zullen er dan geen lessen zijn. Uiteraard worden de ritten-kaarten in de periode dat we (les) dicht zijn met 2 weken verlengd. De gemiste lessen in de tijd dat we dicht zijn hoeven dan ook niet te worden ingehaald (mag wel natuurlijk 😉 ).

In de eerste week dat we lesdicht zijn is er wel gewoon ponykamp en evt. een mogelijkheid om een paard te leasen (naast de overige vakantieweken) in de 2e week zijn de paarden echt vrij en mag er dus ook niet gehuurd/geleased worden. Sommige paarden krijgen wel 2 volle weken vrij omdat deze het wel erg verdiend hebben.

Ga je op andere dagen/weken op vakantie buiten onze vakantieweken dan dien je de lessen in te halen, anders is er een kans dat ze komen te vervallen. Je dient dus zelf goed je leskaart in de gaten te houden. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om tijdelijk over te gaan op losse lessen. Verder willen we aan jullie vragen om tijdig de vakantie door te geven, dan kan dit ook niet worden vergeten. Dit kan ook gewoon via de app (tot 10 weken vooruit) en anders kan het ook ouderwets aan de bar.

De openingstijden zullen zoals het er nu uitziet hetzelfde blijven, houdt er rekening mee dat dit nog kan veranderen. Daarnaast kan het kan zijn dat de lestijden in de overige weken van de vakantie wijzigen of dat er lessen worden samengevoegd i.v.m. de warmte en/of eventuele uitval, ook dit proberen we dan zo spoedig mogelijk door te geven.