Zomer rooster 2023

De zomervakantie komt al aardig dichtbij, ook wij zullen 2 weken (les) dicht gaan. In week 30 en 31 (24 juli t/m 6 augustus) zullen er dan geen lessen zijn. Uiteraard worden de ritten-kaarten in de periode dat we (les) dicht zijn met 2 weken verlengd. De gemiste lessen in de tijd dat we dicht zijn hoeven dan ook niet te worden ingehaald (mag wel natuurlijk 😉 ).

In tegenstelling tot vorig jaar zijn de paarden alleen in de eerste week volledig vrij. Wij merkten dat de paarden zich namelijk ontzettend begonnen te vervelen na 1 week niets doen, maar hebbe ze toch wel even de mogelijkheid om vakantie houden. In de 2e week is er van maandag t/m woensdag een 3 daags ponykamp i.p.v het tienerkamp omdat hier meer vraag voor was. In deze week is er naast de andere vakantie weken een mogelijkheid om een paard voor een week te leasen of huren (in overleg en mits voldoende ervaring). De kosten hiervan zijn €13,50 om te huren of €70,- om te leasen (6 dagen huren van ma t/m za). We verhuren/verleasen niet standaard alle paarden, aangezien sommige ook aan hun vakantie toe zijn. Overleg dit dus goed van tevoren.

Ga je op andere dagen/weken op vakantie dan dien je deze in te halen, anders is er een kans dat ze komen te vervallen. Je dient dus zelf goed je leskaart in de gaten te houden. Verder willen we aan jullie vragen om tijdig de vakantie door te geven, dan kan dit ook niet worden vergeten. Dit kan ook gewoon via de app (tot 10 weken vooruit) en anders kan het ook ouderwets aan de bar.

De openingstijden zullen zoals het er nu uitziet hetzelfde blijven, houdt er rekening mee dat dit nog kan veranderen. Daarnaast kan het kan zijn dat de lestijden in de overige weken van de vakantie wijzigen of dat er lessen worden samengevoegd i.v.m. de warmte en/of eventuele uitval, ook dit proberen we dan zo spoedig mogelijk door te geven.