Zomer rooster 2022

De zomervakantie komt al aardig dichtbij, ook wij zullen 2 weken (les) dicht gaan. In week 30 en 31 (25 juli t/m 7 augustus) zullen er dan geen lessen zijn. Uiteraard worden de ritten-kaarten in de periode dat we (les) dicht zijn met 2 weken verlengd. De gemiste lessen in de tijd dat we dicht zijn hoeven dan ook niet te worden ingehaald (mag wel natuurlijk 😉 ).

Ga je op andere dagen/weken op vakantie dan dien je deze in te halen, anders is er een kans dat ze komen te vervallen. Je dient dus zelf goed je leskaart in de gaten te houden. Verder willen we aan jullie vragen om tijdig de vakantie door te geven, dan kan dit ook niet worden vergeten. Dit kan ook voor een groot gedeelte via de app (10 weken vooruit) en anders kan het ook ouderwets aan de bar.

De openingstijden zullen zoals het er nu uitziet hetzelfde blijven, houdt er rekening mee dat dit nog kan veranderen. Daarnaast kan het kan zijn dat de lestijden in de overige weken van de vakantie wijzigen of dat er lessen worden samengevoegd i.v.m. de warmte en/of eventuele uitval, ook dit proberen we dan zo spoedig mogelijk door te geven.

Voor de ruiters die zich vervelen in de vakantie is er de mogelijkheid (mits voldoende ervaring) om een paard te huren voor €13,50 of te leasen (6 dagen huren) voor €70,-. We verhuren/verleasen niet alle paarden, aangezien sommige ook aan hun vakantie toe zijn. Overleg dit dus goed van tevoren.


«