Home » Agenda » FNRS Finale +BBQ

FNRS Finale +BBQ

Op zaterdag 11 juni zal de finale wedstrijd plaatsvinden van de FNRS. Na de vele selectiewedstrijden zullen degenen met de beste rankingspunten hieraan deel mogen nemen. Wie dit zijn komt online te staan zodra de laatste selectie op 21 mei is geweest. Tijdens deze wedstrijd strijden alle finale deelnemers tegen elkaar om de kampioenstitel van 2022. Ben je niet geselecteerd? Niet getreurd, iedereen is van harte welkom om te komen kijken en de andere aan te moedigen.

Daarnaast is er nog aansluitend aan de FNRS finale een gezellige BBQ (+- 18.30). Naast vers vlees zijn er ook diverse salades en lekker stokbrood, allemaal verzorgd door Kaldenberg slagerijen. Ben je vegetarisch? Overleg dan even naar de mogelijkheden (prijs kan afwijken).

Iedereen is namelijk van harte welkom! Dus niet alleen de deelnemers van de finale, maar ook de rest van onze manege ruiters. Daarnaast mag je ook broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes uitnodigen om gezellig mee te komen eten en natuurlijk de finale deelnemers aan te moedigen.

Het beloofd een gezellige dag te worden die je niet wilt missen!

Opgeven en betalen voor de BBQ kan aan de bar t/m 2 juni. Ook kan je je via de website opgeven, maar dien je alsnog voor 2 juni bij de bar te hebben betaald i.v.m. bestellen. Ben je toch van gedachte veranderd dan kan je je t/m 2 juni nog afmelden.

Kosten bedragen €12,50 p.p. en ben je 12 jaar of jonger dan kost het €9,50. (excl. drankjes)

 


«   »