FNRS Selectiewedstrijden 2024!

Goed lezen wat de voorwaarden zijn mbt. het opgeven!

Aankomend jaar hebben we weer een aantal FNRS wedstrijden gepland staan. Net als vorig jaar zijn deze wedstrijden voor de selectie om kampioen te worden van 2024. Dit houdt in dat er meerdere wedstrijden gereden worden en de ruiters die dan het “beste” hebben gereden, mogen dan meedoen met een finale wedstrijd op 6 juli! Er staan een aantal wedstrijden gepland in de aankomende maanden. Namelijk op: zaterdag 20 januari, zaterdag 17 februari (carnaval special, hierbij mag je je verkleden om kans te maken op de schoonheidsprijs!), zaterdag 23 maart, deze data staan al vast. De overige FNRS wedstrijden staan gepland op 20 april, 18 mei, 22 juni. April is nog binnen, in mei en juni hopen we de wedstrijd buiten plaats te laten vinden. 

Om kans te maken voor een plaatsing in de finale, dien je tenminste aan 2 wedstrijden mee te doen. Heb je de mogelijkheid om een derde keer mee te doen, dan tellen de 2 best gereden proeven van de 3. Doe je een een 4e of zelfs een 5e wedstrijd mee dan tellen deze als reguliere wedstrijden en niet voor de selectie. Om iedereen een eerlijke kans te geven mag je eerst voor 1 datum opgeven! Vanaf 1 april mag je je voor een 2e datum opgeven en vanaf 14 april eventueel nog een derde keer. Geef je meerdere datums op, terwijl dat nog niet mag dan telt de eerst genoemde de rest komt te vervallen.

Er komen geen lijsten meer te hangen op de kantine deur, om het overzicht te houden voor ons als organisatie met alle inschrijvingen. Zodra er een aantal deelnemers zijn, wordt de inschrijflijst op de website geüpload en kan je zien of je op de lijst staat en welke keuzes je hebt ingediend. 

Rij je met je eigen paard mee, dan kan je geselecteerd worden voor de finale (mits voldoende deelnemers in de groep tijdens de wedstrijden). Maar je rijdt dan niet mee voor de prijzen.

 

Je kunt je zoals gewoonlijk opgeven voor de klasse F1 t/m F20, denk eraan dat bij de even klasse t/m F12 er theorie gedaan moet worden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in via onderstaande link. Wil je meer informatie over de FNRS wedstrijd? Ga dan naar FNRS informatie of neem even contact met ons op. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij je instructeur.

Let op de proeven van 2022 worden gereden (in januari beginnen we met proef A) je moet zorgen voor een eigen voorlezer! Dit mag een vriendin zijn, je vader, je moeder, je oma, dat maakt dus niet uit. Als je hier vragen over hebt, laat het weten!

Kosten: €13,50 p.p.