Home » Agenda » FNRS Selectiewedstrijden 2022!

FNRS Selectiewedstrijden 2022!

Aankomend jaar hebben we weer een aantal FNRS wedstrijden gepland staan, nu in een iets ander jasje. Een paar jaar geleden (voor corona) hebben we al eens eerder een FNRS selectie wedstrijd gehad. Dit houdt in dat er meerdere wedstrijden gereden worden en de ruiters die dan het “beste” hebben gereden, mogen dan meedoen met een finale wedstrijd in juni. Er staan 4 wedstrijden gepland in de aankomende maanden. Namelijk op: zondag 16 januari, zaterdag 26 februari (carnaval special), zaterdag 26 maart en zaterdag 14 mei.  

Om kans te maken voor een plaatsing in de finale op zaterdag 11 juni, dien je tenminste aan 2 wedstrijden mee te doen. Het is dan ook al mogelijk om je in te schrijven voor de wedstrijden. Maar om iedereen een eerlijke kans te geven, mag je je eerst maar voor 2 wedstrijden opgeven. Na 2 weken mag je, je voor een 3e opgeven en na een maand voor eventueel een 4e wedstrijd.  

 

Je kunt je zoals gewoonlijk opgeven voor de klasse F1 t/m F20, denk eraan dat bij de even klasse t/m F10 er theorie gedaan moet worden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in via onderstaande link. Wil je meer informatie over de FNRS wedstrijd? Ga dan naar FNRS informatie of neem even contact met ons op. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij je instructeur.

LET OP, je moet zorgen voor een eigen voorlezer! Dit mag een vriendin zijn, je vader, je moeder, je oma, dat maakt dus niet uit. Als je hier vragen over hebt, laat het weten!

Kosten: €13,50 p.p.


«   »