Corona update 26 november

Beste ruiters, amazones, ouders.

Bij deze het bericht naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag. We hebben eerst even de reactie van de FNRS afgewacht. Deze hebben we reeds ontvangen en ondanks dat er niet veel aan gedaan kan worden, hebben we toch nog een uitzondering in verband met het dierenwelzijn. Beweging geven aan een paard is essentieel en moet om deze reden altijd doorgang kunnen vinden. Wij zullen daarom aangepast open blijven na 17.00u. Hieronder kunt u een opsomming vinden van alle aanpassingen en maatregelen tot ten minste 18 december.

 - Je mag op je gebruikelijke lestijd komen rijden, ook als deze na 17.00u valt. Volgens de richtlijnen mag er geen les gegeven worden, maar indien noodzakelijk voor de veiligheid van de ruiter mag er wel begeleiding zijn. Begeleiding van onze ruiters is uiteraard noodzakelijk en daarom zal je vaste instructeur dit verzorgen. Kom je niet? Laat dat dan even weten door je (het liefst optijd) af te melden.

 - De kantine is gesloten vanaf 17.00u. Wel kan je hier de indeling bekijken en is het nog wel mogelijk om af te rekenen. Voorderest dient de kantine na 17u helemaal leeg te zijn.

 - Tot 17.00u is één begeleider per kind toegestaan, om te helpen met zadelen indien nodig, Na 17.00u is dit niet meer toegestaan en verzoeken we de ouders om alleen zijn of haar kind af te zetten. Is er hulp nodig op stal, vraag dan een van ons om te helpen. Toeschouwers zijn niet toegestaan, je mag dus niet aan de bakrand blijven staan. Dit is ook van toepassing voor de pensionklanten.

 - Voor iedereen vanaf 18 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht. Deze mag buiten en tijdens het rijden af.

 - Ook is het van belang dat iedereen op 1,5m afstand blijft van elkaar.

 

We hopen jullie, zo voldoende geïnformeerd te hebben. Als er vragen zijn horen wij het graag.

 

Met vriendelijke groet,

Team de Paardesprong

 

Heb je dit bericht nog niet in de mail ontvangen? Dan graag even via onderstaande button de gegevens invullen.


«   »