Home » Nieuws » Weg afgesloten i.v.m. werkzaamheden

Weg afgesloten i.v.m. werkzaamheden

In verband met de wegwerkzaamheden aan de A.H. de Kockstraat, kan het zijn dat u de route iets moet wijzigen om bij ons te kunnen komen.

Komt u vanuit (door) Waardenburg, dan gaat u bij de rotonde rechtsaf en neemt u de tweede afslag links over de 2e Tieflaarsestraat. Daarna slaat u links af richting de Zwarte kade en vervolgens slaat u nogmaals links af en zo komt u op de 1e Tieflaarsestraat terecht richting de manege.

Voor de mensen die vanuit Geldermalsen komen is eventueel ook een andere route beschikbaar. Zo kunt u bij het restaurant de 3 zussen in meteren links afslaan. Dan moet u enige tijd doorrijden om vervolgens de eerste afslag rechts te nemen richting de Diepersestraat. Deze weg dient u ook helemaal uit te rijden, om vervolgens rechtsaf te slaan de 1e Tieflaarsestraat in richting de manege.

We hopen dat u op deze manier alsnog bij ons terecht kan, houdt wel rekening met eventueel wat extra reistijd. Als er nog vragen zijn of als u de weg alsnog niet kan vinden, neem dan even contact met ons op.


«