Home » Agenda » Aanmelden paarden Carrousel Groep

Aanmelden paarden Carrousel Groep

Al jarenlang is carrousel rijden een begrip in de paardensport, waarbij je met een team van 12 of 16 ruiters en paarden een zelf bedachte proef gaat rijden op muziek. Het leuke aan deze tak is dat het gaat om samenwerken in plaats van individueel rijden.

Nu zijn we op zoek naar enthousiaste dames en heren die het leuk vinden om op de maandagen van 21.00 tot 22.00 naast je reguliere les carrousel les te volgen. Je mag zowel met een manegepaard als een eigen paard meedoen. De kosten zijn hetzelfde als een groepsles en het kan dus ook op een 10-rittenkaart. Het idee is als er een team gevormd kan worden om gezellig met z'n alle carrousel figuren en teamwork te oefenen, want je moet goed op elkaar in kunnen spelen.

Uiteindelijk kan er een proef in elkaar gezet worden om te oefenen, zodat er eventueel in een later stadium demonstraties gegeven kunnen worden of misschien ga je als team wel meedoen aan officiële divisie-wedstrijden! Je hoeft niet al vergevorderd te zijn om carrousel te kunnen rijden, maar het is wel handig dat je de stap, draf en galop beheerst (min. F4 niveau). Twijfel je of je niveau voldoende is overleg dan even met je instructrice.

Heb je nog andere vragen, dan kan je altijd bij Masja terecht. 

Lijkt dit je nou leuk en heb je zin om samen met een team van ruiters en paarden er iets moois van te maken? 

Geef je dan op via onderstaande button! Zodra we voldoende aanmeldingen hebben gaan we van start.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan even de video's van ons youtubekanaal voor een leuke sfeerimpressie!

 


«   »