Home » Agenda » Aanmelden reservelijst springles!

Aanmelden reservelijst springles!

Zoals sommige misschien al wel weten is er op donderdag van 18.00 tot 19.00 één vaste paarden springles voor de liefhebbers. Deze gaat vanaf 2 september weer van start. Er is wel een verandering. Deze les wordt vanaf nu, namelijk om de week gegeven, in plaats van elke week.

Er komt namelijk naast de paarden springles ook een pony springles! Deze zal dus ook op dezelfde dag en tijd plaatsvinden, alleen dan afwisselend met de paarden springles. Deze willen we graag opstarten op donderdag 9 september. Lijkt dit je nou leuk en heb je al wel een beetje rijervaring geef je dan snel op via onze website.

Voor degene die niet in de pony springles kunnen is het wel mogelijk om je via de onderstaande button op een wachtlijst te laten zetten bij de paarden. Daarnaast worden er ook nog wel eens losse springlessen of wedstrijden georganiseerd.

Er is echter wel 1 belangrijke regel als je in de springles wilt. Je bent namelijk verplicht om naast de springles nog min. 1x in de week bij ons een dressuurles/groepsles te rijden, dit is tenslotte de basis voor het springen.

De kosten bedragen:Kosten per les: €21,00 (junior) of €22,50 (senior) of €19,00 (ep)Kosten 10-rittenkaart: €178,00 (junior) of €204,50 (senior) of €157,00 (ep)

 


 »