FNRS wedstrijd zondag 2 oktober (nieuw concept) VOL

De volgende FNRS wedstrijd staat gepland op zondag 2 oktober en we gaan iets nieuws introduceren (zie het als een soort pilot). We krijgen regelmatig vragen over de KNHS wedstrijden of dit ook voor manegeruiters is of dat het bijvoorbeeld mogelijk is om meer promotiepunten te halen. Vandaar dat we iets nieuws introduceren wat lijkt op de KNHS wedstrijden. Je kan namelijk ervoor kiezen om in plaats van één, maar liefst 2 proeven te rijden! Deze wedstrijd is buiten en is in beide ringen. Als je je voor 2 proeven opgeeft rij je dus eerst proef A in ring 1 en ga je na een korte pauze (1 proef ertussen) meteen door de 2e ring in voor proef B (je rijdt beide op hetzelfde paard/pony). We hebben dus ook 2 verschillende juryleden en je hebt dus ook 2x de kans om een promotiepunt te halen. 

Vindt je 1 proef rijden meer als voldoende? Geen probleem dit kan ook gewoon. Welke proef je dan rijdt hangt af van de indeling. Om alles zo makkelijk mogelijk te laten verlopen zorg voor een goede voorlezer en reken niet op een van ons, wij zijn alleen in geval van nood er om in te springen. Maar met 2 volle ringen is het al behoorlijk druk. Weet je niemand te vinden? Geef dit dan op tijd aan misschien weten wij nog iemand die je dan kan vragen.  

Je kunt je opgeven voor de klasse F1 t/m F20, denk eraan dat bij de even klasse t/m F12 er theorie gedaan moet worden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in via onderstaande link. Wil je meer informatie over de FNRS wedstrijd? Ga dan naar FNRS informatie of neem even contact met ons op. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij je instructeur.

Kosten: €13,50 p.p. (per proef)

Voor EP €12,00 p.p. (per proef)

Afmelden moet min. 1 week van te voren anders blijft het startgeld verschuldigd!


«   »